Skip to main content

Budgetcoach

Wat gaan wij doen? Wij gaan een administratie opzetten die duidelijk en overzichtelijk is. Alle papieren zoeken wij uit en gaan wij ordenen. Vervolgens maken wij een (gezins)begroting. Zo worden alle financiën inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt.

Het volhouden en leren omgaan met uw nieuwe persoonlijke begroting is het coaching gedeelte. Wij zijn uw ruggensteun en vraagbaak. Als u voor dit pakket kiest, ontvangt u gratis het administratiepakket*, zodat wij direct aan de slag kunnen. U kun tijdens het traject op vaste tijden gebruik maken van begeleiding via e-mail en/of telefoon.

Begrotingsadvies

Zoekt u alleen hulp bij het maken van een goede begroting en het opzetten van uw administratie? Dat kan ook. Een begrotingsadvies bestaat in totaal uit 3 bezoeken. De eerste 2 bezoeken zijn bij u aan huis. Tijdens die bezoeken maken wij samen een (gezins)begroting, een budgetplan en kijken wij naar uw administratie. Ook krijgt u van ons tips en aanbevelingen voor uw persoonlijke situatie. U krijgt van ons een gratis administratiepakket*. Ook kunt u kunt tijdens het traject, op vaste tijden,  gebruik maken van begeleiding via e-mail/telefoon. Het derde bezoek is een nazorggesprek en vindt plaats 2 maanden na ons laatste bezoek. We kijken terug op de afgelopen 2 maanden. Daarnaast kijken wij wat er nog (meer) nodig is om de goede lijn voort te zetten.

Thuisadministratie

Vind u het lastig om uw administratie bij te houden? Snapt u de brieven die u krijgt niet ? Of zou u eigenlijk willen dat er iemand met u meekijkt of alles goed gaat? Wij helpen u er graag bij. Wij komen bij u thuis. Samen houden wij de administratie, post en bij- en afschrijvingen bij. Heeft u nog geen goede (basis) administratie, dan zullen wij eerst een goede administratie moeten opzetten en deze dan daarna samen gaan “bijhouden”. U krijgt van ons een gratis administratiepakket*. Ook kunt u kunt tijdens het traject, op vaste tijden, gebruik maken van begeleiding via e-mailelefoon.

* Het gratis administratiepakket bestaat uit: een administratiemap met daarin een
week/maand/jaaroverzicht en diverse (besparings)tips. Dit administratiepakket is ook los te bestellen.

AlmeloApeldoornAssenBeilenDalfsenDeventerHasseltHattemHeinoHoogeveenMeppelNieuwleusenOmmenRaalteStaphorstSteenwijkZwartsluisZwolle

Heeft u een vraag over onze diensten?

Wij staan u graag te woord.

Heeft u een vraag over onze diensten?
Wij staan u graag te woord.

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bel 06 - 47 45 84 22 of laat ons u terugbellen:

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.